spannend en avontuurlijk…

By februari 17, 2018Blog

En weer een spannende en avontuurlijke dag in het verschiet…

De dag ligt voor me… leeg als een onbeschreven blad, als een lege canvasdoek wachtend op een kleurenspel…
Vanuit welk perspectief stroom ik de dag in?
Wat is mijn intentie en motivatie?
Hoe zet ik dat om in een geïnspireerde actie?

Schilderen, spelen met kleuren en vorm, is een van de diverse manieren voor mij om, vanuit het scheppende aspect verbonden met De Bron in mij, tot expressie te komen.
Eerst ontvouwt zich een kleurenspel dat iets kenbaar maakt. Ontsluiert…. manifesteert..
In de Flow van dat creatieproces is er vooral intense verbinding, telepathische communicatie en vreugde.
Later, als ik afstand kan nemen ervan en ernaar kijk word me helder wat de zeggingskracht is van deze geïnspireerde actie. Nog wat later in lineaire tijd komen de woorden vanzelf erbij via de Al-oude Wijsheid van het hart.

Hetzelfde creatieve proces herken ik in het componeren van muziekstukjes.
Het ondergaan én begrijpen van het creatieve proces is voor mij essentiëler dan het uiteindelijke resultaat. Ook hier komen de woorden, na voltooiing, vanzelf omhoog en worden zo via ervaring in Bewustzijn gebracht.

Steeds weer een spannende ontdekkingstocht die ervaringsdeskundigheid én inzichten geeft over de enorme kracht van het creatieve proces.
Benieuwd waar deze route heen leidt en samenkomt….:)

Leave a Reply