(Deel 2) Annet Hoeijmans was 19 toen haar vader een zelfmoordpoging

(Deel 2) Annet Hoeijmans was 18 toen haar vader een zelfmoordpoging deed. Zij en haar man hebben hem gevonden en ‘gered’. Haar vader vond dat hij had gefaald in het leven. De zelfmoordpoging veranderde het contact met haar vader, ze probeerde hem te begrijpen. Hij bleek zich vooral als verhalenverteller en dichter in zijn element te voelen, kwaliteiten die als ‘werk’ niet werden gewaardeerd. Hij leefde nog zeven jaar en werd dement. Annet noemt het “hij trok zich terug uit het leven”. Annet vraagt zich af of ze er goed aan hebben gedaan om hem te ‘redden’. Hij zag de dingen ver vooruit, hij lijkt niet goed te hebben gepast in zijn tijd en daardoor onbegrepen en eenzaam.

DE REIS VAN JE LEVEN.

In het voorjaar van 2023 start er een nieuwe cyclus in de omgeving van Utrecht/Amersfoort. Met deze cyclus van 3 bijeenkomsten waarin het accent ligt op de creatieve samenwerking en interactie van je hogere Zelf (innerlijk weten) met je persoonlijkheid. Dit hogere zelf of innerlijke weten is dát deel van jouw Zielsbewustzijn wat niet mee geïncarneerd is in je fysieke lichaam en wél een directe etherische en energetische verbinding heeft met jouw hart. Het is een betrouwbaar kompas omdat het ‘weet heeft van’ je geboorte-verlangen. Wanneer deze verbinding geïntegreerd en belichaamd is ga je steeds congruenter leven en draag je de in jou aanwezige Lichtkracht steeds vrijer, speelser en moeitelozer uit.

LEVENSKUNST: DE MAGIE VAN ONTMOETING.

Expositie in de Woudkapel van 29 augustus tot 31 oktober 2022.

http://www.woudkapel.nl

KRISTALLEN KLANK MEDITATIE OP 20 OKTOBER 2022 IN BILTHOVEN.

Klank hoor je niet alleen met je oren maar met je hele wezen. Een kristallen klankbad werkt opschonend, verfrissend en brengt een intra-cellulaire massage. De helende trillingen van de kristallen klankschalen werken direct en rechtstreeks in op je verschillende auravelden en op de celstructuren van je fysieke lichaam. De trillingen doen organisch hun verbindende en genezende werk in deze meervoudige, multidimensionale, samenwerking.

http://www.woudkapel.nl

SLUIERSCHILDERLESSEN STARTEN WEER IN SEPTEMBER 2022.

Het werk van de verbeelding: de scheppende mens.

Intuitief sluieren met verf en water.

Intuïtief schilderen is een middel om jezelf uit te drukken, om iets vanuit jezelf uit te beelden. Door de beleving en tegelijkertijd de beschouwing ervan krijg je inzicht in persoonlijke en collectieve ontwikkelingsprocessen. Het dragende creatieve proces stimuleert het openen van het hart en het ontwikkelen van communicatieve, creatieve processen en vaardigheden.

Passie is leven op de stroom van het leven zelf!  Je ervaart het leven als één grote leerschool. Soms gebeurt er iets dat niet past in je besef van de werkelijkheid. Dat kun je afwijzen of negeren. Een andere mogelijkheid is je open te stellen voor deze ervaring en daarna, via deze bewust geworden ervaring, een niet langer passende overtuiging, of een verkeerd aangenomen beeld van jezelf of van de wereld, bewust bijstellen naar je huidige situatie. Voelen is de brug tussen binnenwereld en buitenwereld. Ons lichaam is daarvoor het instrument. Intuïtief schilderen is een prachtige manier om al voelend je eigen bewustwordingsproces helder te maken!

Een aantal boeiende links:

www.coloured-life.com Praktijk voor Energetische bewustwording en ontwikkeling.

www.academiegeesteswetenschappen.nl Integratie van kennis en ervaring.

www.littlelullabuys.nl Herinneringen aan miskramen en stilgeboren kindjes tastbaar gemaakt in prachtige herinneringskoorden.