Vertrouwen.

WORKSHOP 15 NOVEMBER. *VOL*

Nieuwe datum in januari 2021 verbonden met seizoen Winter.

Heb je belangstelling stuur een mailtje dan kom je op de mailingslijst.

Herfst: Een bron van inspiratie en een betekenisvolle periode van groei. Tijd om te oogsten en te genieten van alle eerder gedane arbeid; Tijd ook om te kiezen wat je wilt loslaten en wat je wilt behouden en vanuit welke intentie en motivatie; Kiezen ook wat je voor de komende bloeiperiode wilt gaan zaaien, nu.

In de herfst zien we de zichtbare warme herfsttinten van de bladeren aan de bomen. Kleurenpracht. De energie trekt deze periode naar binnen, terug in de stam en de bladeren laten los en maken ruimte voor toekomstige nieuwe groei. Zo ook nemen we het Licht als bron van kracht mee naar binnen en herstellen daar het contact met het innerlijke Licht. Licht vertegenwoordigt bewustzijn. Je ergens bewust van worden, er licht op laten schijnen. Tegelijkertijd staat licht ook voor warmte, beschutting. We gaan letterlijk meer van buiten naar binnen, steken een kaarsje aan, knus op de bank. En in die knusse rustige ruimte geven we aandacht aan vragen zoals:

  • Waar word ik blij van?
  • Wat is mijn diepste verlangen?
  • Waar mag licht op schijnen in mij?
  • Wat kan ik omhullen met aandacht en warmte?
  • Hoe kan ik hiermee contact (leren) voelen?
  • Hoe kan ik vervolgens datgene wat in mijn hart leeft naar buiten brengen?

We worden overspoeld met informatie uit de buitenwereld dat we liefde voor onszelf moeten/mogen voelen; dat we méér kunnen dan we denken dat we kunnen; dat we gaan leven vanuit ons hart; dat we recht hebben op geluk. Dat is makkelijker gedacht en gezegd dan gedaan 🙂

Hoe kom je in contact met de wijsheid van jouw hart? En hoe kun je dit dan toepassen in je dagelijkse leven, werken en relaties?

We zijn heel vertrouwd met de “snelkoppelingen” van het onderbewustzijn dat in sneltreinvaart repeterend gedrag en uitgestelde behoeftes influistert zoals: Als ik maar meer tijd had dan…..Als ik eerst maar eens een partner had die, dan…..Als ik meer geld had dan…Ik kan het niet want….

Deze snelkoppelingen naar ons onderbewustzijn zijn sterk gedrags- en keuzebepalend, vaak zonder dat we het in de gaten hebben! Ze zijn direct verbonden met onze pre-verbale periode, met beeldtaal en met emotionele onbewuste conclusies uit die fase en ze draaien deze oude programma’s steeds weer opnieuwnaf.

In deze workshop nemen wij: Margreet en Annet, je graag mee op avontuur van buiten naar binnen. Wij zijn deze ontwikkelingsreis zelf ook gegaan en zo vertrouwd geraakt met deze creatieve en avontuurlijke route. Het heeft vitaliteit, levenslust en levensvreugde gebracht. Dát is ook onze inspiratiebron, intentie en motivatie, voor het faciliteren van een veilige ruimte voor deelnemers in deze creatieve, intuïtieve, onderzoekende wijze van werken.

We beginnen met een afstemming op de (gouden) lichtkracht van het Hart en bieden daarin ruimte voor verlangens en vragen die in ons leven. Samen creëren we een atmosfeer waarin we op ontdekkingsreis gaan naar de rijkdom en overvloed van jouw innerlijk leven waar je gevoelsmatig contact mee leert maken. Een omkering van aandacht en oriëntatie, gericht op Thuiskomen bij jeZelf, waarbij het delen van en luisteren naar ieders belevingen belangrijk is.

Wanneer: Zondag 15 november 2020

Waar: Praktijkruimte levenskleur, Parkstraat 24, 4021 CB, Maurik.

Tijd: 13:00 – 16:00 uur. Vanaf 12:45 staat er koffie of thee voor je klaar.

Kosten: 45,00 euro

Aanmelden: margreet@levenskleur.nl of annet@ennoia.nl

Na aanmelding krijg je een mail met de betalingsgegevens. Je deelname is definitief na overboeking van het bedrag.

Max aantal deelnemers: 6

Conform de Corona maatregelen.

PRAKTIJKGERICHTE LEERGANG: DE LICHTDRAGER.

We gaan September 2021 ook weer van start met De Lichtdrager. Een praktijkgerichte leergang verbonden met de scholing van de ziel. Een scholingsweg gericht op herstel van contact met je Wezenessentie en bewustwording van je Ziel als kompas. De leer-route die we hierbij gaan is de weg van co-creatie: Bewuste mede-schepper worden van jouw eigen persoonlijke leven en van de samen-leving. Alle wijsheid zit in jou, evenals het antwoord op al je vragen. Jij draagt de oplossing mee in jou. Hoe kun je je daarvoor openstellen? Er een uitwisseling mee aangaan?

Nadere details volgen nog. Heb je interesse? Stuur vast een mailtje zodat we je op de hoogte kunnen houden.

info@levenskleur.nl. annet@ennoia.nl