Ik word blij, vrolijk en voel intense vreugde in het overdragen van mijn expertise.  Ben dus beschikbaar voor uitnodigingen om een (interactieve) lezing of een workshop te verzorgen, waarbij, met behulp van creatieve interventies, de aanwezigen uitgenodigd worden hun eigen kracht, wijsheid en denkvaardigheid aan te spreken.

• Ruim 40 jaar een bloeiende yogapraktijk; yogalessen o.a. bij de Rabobank, De lage landen, en Center-Parcs.
• Vele jaren coaching van individuen en van echtparen ( relatie en communicatie).
• Trainingscursussen: acceptatie en communicatie in relaties.
• In-company trainingen in het bedrijfsleven: Inzicht in intuïtieve, relationele en interpersoonlijke communicatie-processen.
• Cursus: werken met de kracht van je beeldend vermogen.
• Intuïtief schilderen met aquarelverf en water. Een spannende ontdekkingstocht.
• Workshop van klacht naar kracht.
• Aanspreken en ervaren van je ziele-kern-kwaliteiten.
• Scholing van de ziel: verbinding herstellen met innerlijke Weten, innerlijke kracht en authenticiteit.

Samen met mijn dochter Anouk geef ik een workshop: De sprong naar inzicht (Belangstelling? Mail: annet@ennoia.nl)
Samen met mijn schoondochter Nathalie geef ik een workshop intuïtieve ontwikkeling; herstel van contact en verbinding met je innerlijke voelende weten, in Eindhoven. (Belangstelling? Mail: annet@ennoia.nl).

Steeds weer gebruik ik de wijsheid-in-gebeurtenissen, de spiegelende werking van het leven in deze realiteit, als een bewustwordings-mogelijkheid. Synthese en integratie van uiterlijke (leef)omstandigheden met innerlijke ontwikkelingslijnen. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Er is geen ” scheiding”, hoewel dat wel nog steeds “geloofd” wordt. Er bestaan wel verschillen in trillings (=bewustzijn)frequenties die met elkaar kunnen harmoniëren en dissoneren.

Bij elke koerswijziging die het voortschrijdend bewustzijn vraagt stuur ik bij vanuit het kompas van mijn geest, ziel en hart: een geestelijke GPS, een kosmisch navigatie-systeem waar ik me zeer vertrouwd mee heb leren voelen in mijn leven van alledag.

Ik schrijf graag en je kunt artikelen over uiteenlopende ontwikkelingsonderwerpen lezen in:
mijn posts op Linkedin.com
annethoeijmansboon.blogspot.nl
De wijsheid van Levensverhalen op Facebook.

Thema’s die mijn aandacht en diepgaande interesse hebben:
– onderscheid tussen het “maakbare” gedachtegoed en het scheppende   denken. 
– De wijsheid in levenservaringen – zielsverhalen / soul-stories.
– Het belang van heldere communicatie in leven- werken- en liefdes -relaties.
– Toepassen van de kracht van het beeldend vermogen – beeld-denken.
– contact herstellen met innerlijk weten; leren vertrouwen op de inspirerende koers van het hogere denken wat verbonden is met een ander referentiekader.