Hallo, mijn naam is Annet. Welkom op onze website. Je vind hier bijdragen van verschillende mensen, ter kennis en inspiratie van ons allemaal. Ook vind je audiobestanden die je gratis kunt beluisteren of downloaden. Dit alles wordt regelmatig aangevuld. Kijk rustig rond en laat je verrassen en inspireren.

Transformatie vindt altijd plaats van binnen naar buiten.

Energetische transmissie heeft vele verschillende vormen en mogelijkheden, elk met een eigen waardevolle route.  Denk aan klank, zingen, kleur, schilderen, tekenen, beweging, chakra’s, aanrakingen, bv via massage of door in alle eenvoud en aandacht een hand op iemands lichaam te leggen of een knuffel te geven. Alle routes zijn een middel naar hetzelfde doel: verbinding maken. Opnieuw contact maken met het spontane, speelse, levendige, nieuwsgierige en ontvankelijke Bewustzijn in ons waardoor we de vreugde en het plezier van samenleven en samenwerken gaan her- ontdekken. Leven in vreugde verbonden met de, steeds bewuster, scheppende mens.  de vreugde van co-creatie! 

Sinds mijn vroege jeugd voel ik me diep verbonden met deze ontwikkelingsweg en word daarin innerlijk geleid en geïnspireerd door het Kosmische Christusbewustzijn. Mijn diepste intentie verbonden hiermee is deze impuls van liefde en wijsheid steeds weer te vertalen naar samen-leven en samen-werken vanuit bewuste verbondenheid met elkaar. Ontwikkeling van zelfbewustzijn, zelfsturing en zelfverantwoordelijkheid zijn daarbij essentieel!

Transformatie van een organisatie vraagt eveneens om bewustwording van alle leidinggevende en medewerkers én een toegepast handelen daarop.

In mijn praktijk bied ik coachings-consulten en workshops aan, waarbij o.a. kristallen klankschalen gebruikt worden. Je kunt me ook uitnodigen voor een workshop of lezing bij jou in de buurt. Vanuit de wijsheid uit mijn levenservaring spreek ik met veel enthousiasme en vreugde het bewustzijn in anderen aan via de kracht van dialoog. Intentie: herstel van direct contact met de aanwezige innerlijke Bron. 

Achtergrond/opleiding en ervaring.

Afgestudeerd als yogadocente, spiritueel psychotherapeute en HBO- communicatiekunde.

• Ruim 40 jaar een bloeiende yogapraktijk; yogalessen o.a. bij de Rabobank, De lage landen, en Center-Parcs.
• Vele jaren coaching van individuen en van echtparen ( relatie en communicatie).
• Trainingscursussen: acceptatie en communicatie in relaties.
• In-company trainingen in het bedrijfsleven: Inzicht in intuïtieve, relationele en interpersoonlijke communicatie-processen.
• Cursus: werken met de kracht van je beeldend vermogen.
• Intuïtief schilderen met aquarelverf en water. Een spannende ontdekkingstocht vanuit de lege ruimte van het canvas of papier naar de zichtbare vorm. Van wens naar werkelijkheid.
• Workshop van klacht naar kracht.
• Scholing van de ziel: verbinding leren herstellen met innerlijke weten. Je eigen innerlijke waarheid tot expressie durven brengen.

Samen met mijn dochter Anouk hebben we een workshop ontwikkeld met als thema : De sprong naar inzicht.  Op dit moment geven we deze workshop enkel op aanvraag.
Samen met mijn schoondochter Nathalie geef ik de workshop Intuïtieve ontwikkeling. Eveneens op aanvraag.

Steeds weer gebruik ik de wijsheid-in-gebeurtenissen, de spiegelende werking van het leven, als een bewustwordings-mogelijkheid. Synthese en integratie van uiterlijke (leef)omstandigheden met innerlijke ontwikkelingslijnen. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden. Er is geen “scheiding”, hoewel dat wel nog steeds “geloofd” wordt. Er bestaan wel verschillen in trillings (=bewustzijn)frequenties die met elkaar kunnen harmoniëren en dissoneren zoals in muziek. 

Bij elke koerswijziging die het voortschrijdend bewustzijn vraagt stuur ik bij vanuit mijn innerlijke kompas; een kosmisch navigatie-systeem waarmee ik me zeer vertrouwd heb leren voelen in het leven van alledag. 

Ik schrijf graag vanuit hart en ziel over bewustwording als voortschrijdend ontwikkelingsproces. O.a. te lezen in posts op LinkedIn en op FB: De Wijsheid van Levensverhalen. 

Ook kun je me vinden als blogger op:

  • www.lichtwerkersnederland.nl
  • www.deverwanten.nl
  • annethoeijmansboon.blogspot.com

mailadres: annet@ennoia.nl /  mobiel: 06 15452658.