In de jaren negentig kwam ik in contact met de kristallen klankschalen. De puurheid en zuivere resonantie van de trillingen raakten me diep. Onder innerlijke intuïtieve Leiding opende het op heel natuurlijke wijze diepere lagen van wijsheid in mijn hart en ziel en bekrachtigde de Lichtkracht van mijn hart.

Deze – professioneel in een studio opgenomen – Klank CD neemt je mee op een innerlijke reis.
Met veel vreugde hebben Lilian de Jong-Theijssen, afgestudeerd aan het conservatorium, en ik ons laten inspireren met als resultaat deze prachtige CD.

Klank is de taal van het hart en gaat voorbij aan alle dogma’s. Het vormt een brug, een draaggolf, tussen verleden heden en toekomst. Ook jij kunt je laten aanraken en inspireren. Bovendien versterken de kristallen trillingen het immuunsysteem op natuurlijke wijze.

De oplage van deze CD is uitverkocht.