Welkom bij ennoia

Centrum voor bewustwording

 

Welkom bij Ennoia

Centrum voor bewustwording

 

Welkom bij Ennoia

Centrum voor bewustwording

Hoe fijn is het als er even iemand met je meeloopt op de weg die je gaat? Iemand die jouw ‘wezen’ ziet en het proces waarin je je bevindt herkent en in een ander – ruimer – perspectief kan plaatsen? Iemand die jou weer je kracht en je zelfvertrouwen laat voelen, die kwijtgeraakt bent? Het ‘lijkt’ kwijt maar duidt meer op een ooit verbroken verbinding.

Niemand anders kan jouw weg gaan. Jij hebt alle mogelijkheden bij je om te dragen én te verdragen wat op jouw pad komt.

Maar je hoeft het niet alleen te doen! Dat is een oude en misplaatste basisaanname. Geeft jezelf een cadeautje en maak gebruik van hulpbronnen.

Ik kan je inspireren, stimuleren en ondersteunen in koerswijzigingen. Het leert je ook om jouw situatie in een ander perspectief te plaatsen. Je moet er wel zelf mee aan de slag.

De verschillende werkvormen die ik hanteer:

  • Inzicht in onbewuste aannames en communicatie-processen die spelen op de onderstroom en medebepalend zijn in jouw leven op dit moment. Je leert “oude snelkoppelingen” naar het overlevingsbewustzijn herkennen en er bewust vrij van te worden.
  • Actie-interventie van Joop Krop.
  • Ervaringscirkel van Kolb.
  • Creatiespiraal van Marinus Knoope.
  • Creatieve interventies en zelf-expressie gericht op het aanspreken van aanwezige mogelijkheden in het creatieve Bewustzijnsveld.
  • Ontspanningsmeditatie/visualisatie gericht op het aanspreken van verbeeldingskracht en gedachte-kracht (aandachtsfocus). Twee kerncompetenties  in de menselijke psyche. Van daaruit een brug bouwen en verbinding maken met je intuïtieve bewustzijn.
  • Actief gebruik maken van je intuïtie via je zesde zintuig.

 

Creatieve online-coaching: 60 euro. Duur 60 minuten.

In deze coaching onderzoeken we samen – via het werken met je intuïtieve verbeelding – welke belemmeringen je tegenhouden om het leven te leiden wat je ten diepste verlangt en wat innerlijke verbonden is met jouw Levensplan.

 

Fysieke coaching: 60 euro. Duur 60 minuten.

Heb je een specifieke vraag waar je inzicht in verlangt? Loop je steeds tegen dezelfde problemen, conflicten aan? Is er een terugkerend thema in jouw leven? Aan de hand van jouw vraag onderzoeken we samen het onderliggende thema.

 

Harmoniserende energiebehandeling: 60 euro. Duur 60 minuten.

Fysieke afspraak. Werken met het energieveld via chakra-balancering kan een goede ondersteuning zijn omdat het niet alleen invloed heeft op de subtielere energielagen maar ook op de etherische-fysieke energielaag. Dit veld omsluit ons lichaam als een prachtige mantel. Het is ons anker voor de aarde. De gezamenlijke afstemming – via de Kosmische Wet van Resonantie en Harmonie –  is voorwaardenscheppend en werkt net als een telefoonlijn. Via de afstemming wordt de “verbindingslijn” geopend waarna er een uitwisseling kan ontstaan. Doel-geleid en doel-gericht in relatie tot de hulpvraag.