Welkom bij ennoia

Centrum voor bewustwording

 

Welkom bij Ennoia

Centrum voor bewustwording

 

Welkom bij Ennoia

Centrum voor bewustwording

Hoe fijn is het als er even iemand met je meeloopt op de weg die je gaat? Iemand die jouw ‘wezen’ ziet en het proces waarin je je bevindt herkent en in een ander – ruimer – perspectief kan plaatsen? Iemand die jou weer je kracht en je zelfvertrouwen laat voelen, die je ergens onderweg kwijtgeraakt bent? Het ‘lijkt’ kwijt maar duidt meer op een ooit verbroken verbinding.

Niemand anders kan jouw weg gaan. Jij hebt alle mogelijkheden bij je om te dragen én te verdragen wat op jouw pad komt.

Maar je hoeft het niet alleen te doen!! Dat is een oude en misplaatste basisaanname. Geeft jezelf een cadeautje en maak gebruik van hulpbronnen. Ik kan je inspireren, stimuleren en ondersteunen in koerswijzigingen vanuit mijn innerlijke verbinding en vertrouwdheid met een ruimer bewustzijnsperspectief. Je moet er wel zelfwerkzaam mee aan de slag.

De verschillende werkvormen die ik hanteer:

  • Inzicht in onbewuste aannames en communicatie-processen die spelen op de onderstroom en medebepalend zijn in jouw leven op dit moment. Je leert “oude snelkoppelingen” naar het overlevingsbewustzijn herkennen en er bewust vrij van te worden.
  • Actie-interventie van Joop Krop dwz werken met metaforen.
  • Ervaringscirkel van Kolb.
  • Ontspanningsmeditatie/visualisatie afgestemd op het aanspreken van verbeeldingskracht en gedachtekracht. Twee belangrijke kerncompetenties  in de menselijke psyche. Van daaruit een brug bouwen en verbinding maken met je intuïtieve bewustzijn.
  • leren om actiever gebruik te maken van je Intuïtie via ontwikkeling van je zesde zintuig.

Creatieve online-coaching: 60 euro. Duur 60 minuten.

In deze coaching onderzoeken we samen welke belemmeringen je tegenhouden om het leven te leiden wat je ten diepste verlangt, innerlijke verbonden met Levensvreugde.

Fysieke coaching: 60 euro. Duur 60 minuten.

Heb je een oprechte vraag waar je inzicht in verlangt? Loop je steeds tegen dezelfde problemen, conflicten aan? Is er een terugkerend thema in jouw leven? Aan de hand van jouw vraag onderzoeken we samen het onderliggende thema en belichten je mogelijkheden daarin.

Harmoniserende energiebehandeling: 60 euro. Duur 60 minuten.

Fysieke afspraak. Werken met het energieveld via chakra-balancering kan een goede ondersteuning zijn omdat het niet alleen invloed heeft op de subtielere energielagen maar ook op de etherische-fysieke energielaag. Dit veld omsluit ons lichaam als een prachtige beschermende mantel. Het is ons anker voor de aarde. De gezamenlijke afstemming – via de Kosmische Wet van Resonantie en Harmonie –  is voorwaardenscheppend en werkt net als een telefoonlijn. Via de afstemming wordt de “verbindingslijn” geopend waarna er een uitwisseling kan ontstaan. Doel-geleid én doel-gericht in relatie tot de hulpvraag.

 

Individuele kristallen klank sessie: 60 euro. Duur 30 – 40 minuten.

Soms voel je en verlang je ernaar dat er diep van binnen iets in beweging mag komen, maar je hebt geen idee hoe dan…Dan is een klankbad wellicht iets voor jou? Een intra-cellulaire massage.

De helende trillingen van deze kristallen klankschalen werken rechtstreeks in op je innerlijke wezensstructuur vanuit verbinding met de kosmische wet van harmonische resonantie.  Via de hulpvraag die je stelt stemmen we ons samen af op jouw aura-structuur, je innerlijke wezen en de celstructuren van je fysieke lichaam. De trillingen doen organisch hun verbindende en genezende werk in deze meervoudige, multidimensionale, samenwerking.