Skip to main content
Artikelen

Heb jij je intuïtieve GPS al aangezet?

By januari 7, 2020januari 18th, 2020No Comments

Ontdek de kracht van je intuïtie en leer deze gebruiken!

Wil jij ontdekken en ervaren hoe jij je intuïtieve GPS kunt aanzetten, je daardoor laten motiveren en erop leren navigeren? Welkom!

Intuïtie is weten zonder te weten hóe je het weet! Het wordt vaak omschreven als iets wat van buiten jezelf lijkt te komen. Omdat wij ons hebben leren identificeren met ons verstand, lijkt zo’n gevoel of gedachte ook van buiten (out of the box) te komen. Het biedt echter een grotere context, een andere be-lichting. Hierdoor krijg je jouw aanwezige mogelijkheden en competenties helderder in zicht, mits je er bewust gevoelde verbinding mee maakt.

Intuïtieve wijsheid is kennis van het hart. Deze kennis ontdek je via zelfinzicht en zelfbesef. Het loyaal en onvoorwaardelijk volgen van jouw intuïtieve GPS-systeem wordt ook wel de directe weg genoemd. Van hieruit creëer je een nieuwe richting en nieuwe mogelijkheden in je leven. De directe weg is vrij van dogma’s en religieuze overtuigingen. Wanneer je leert én durft te koersen op de GPS van dit intuïtieve navigatiesysteem wordt jouw koers, richting, gedrag en handelen gemotiveerd door Aloude Wijsheid van het Hart, die ieder van ons in zich draagt. Keuzes worden helderder gevoeld waardoor je ze levenslustiger en energieker richting kunt geven. Het genereert levensvreugde, speelsheid en een overvloed aan innovatieve concepten.

Via intuïtieve ontwikkeling leer je met frisse ogen kijken naar je leven en naar de dagelijkse gebeurtenissen. Je leert inzien en begrijpen waarom je bepaalde ervaringen steeds opnieuw weer meemaakt(e). Je gaat de rood-gouden draad herkennen. Het geeft je handvatten en creatieve mogelijkheden om levensvragen en uitdagingen op een andere wijze aan te pakken. Je weet immers dat de oplossing in jezelf verborgen ligt!

Wil jij je intuïtieve weten aanspreken en vol enthousiasme, moed en vertrouwen leren toepassen in je dagelijkse leven én werk?

Stuur dan een mail naar: annet@ennoia.nl