Skip to main content
Artikelen

Co-creatie-bijeenkomst.

By oktober 2, 2019januari 18th, 2020No Comments

Het overkoepelende thema van deze bijeenkomst was loslaten, verbonden met het seizoen van de herfst en dus ook op onzichtbaar niveau met de Aartsengel van dit seizoen: Michael.

In de aanloop naar deze bijeenkomst waren er allerlei confrontaties in het persoonlijke dagelijkse leven van de deelnemers. Confrontaties betreffende loyaliteit en trouw zijn aan jezelf en jouw levenspad.

Hoe dankbaar en vervullend is het dan om met elkaar, via de gezamenlijke afstemming, open en intuïtief te onderzoeken wat de onderliggende boodschap is? Wat is het dat hier hier gekend, erkend, gehoord en gezien wil worden?

Al luisterend naar het verdriet, de pijn en de onmacht, die gedeeld werden kwam, mede door de verdiepende vragen aan elkaar, ook de innerlijke wijsheid en dus de zachte bruisende sprankelende kracht van Liefdesenergie, in ieder steeds helderder omhoog. Samen sterk en toch ieder op eigen vleugels vliegend.

De intuïtieve wijsheid vanuit de Bron van overvloed spreekt steeds weer vanuit mogelijkheden, geeft zachte innerlijke duwtjes, spoort aan en biedt zo een andere be-lichting, een andere invalshoek, aan. De schaduwen van diepe ( collectieve) kwetsingen van ooit: tekortschieten, geen bestaansrecht krijgen, onrechtvaardig behandeld worden, onbegrepen, eenzaam en verlaten zijn, lossen op in deze belichting van onvoorwaardelijke geborgenheid in Liefde en Wijsheid.

Het innerlijk weten maakt directe verbinding met ervaren. Vervolgens wordt een parel van wijsheid uit deze ervaringen gedestilleerd. Het gevoelde vertrouwen in eigen kunnen en eigen mogelijkheden verdiept zich en angst lost op.

Zo groeit authentieke kracht, een voortgaand en doorgaand ontwikkelingsproces. Co-creëren vanuit Essentie in een veilige, geborgen omgeving die we gezamenlijk faciliteren.

Een voortgaand ontwikkelingsproces met het leven als leraar. Heerlijk om samen te delen en inspirerend in diversiteit!

Annet Hoeijmans-Boon.©.