Skip to main content
Verhalen

Sterre-kind…..geboren worden…deel 3.

By mei 9, 2015februari 18th, 2024No Comments
  • Lichtdragers – reis: geboren worden.

Door de regelmatige harteklop en de omhulling van deze donkere veilige ruimte kon ze opnieuw haar lichtkern voelen temidden van allerlei andere sensaties en waarnemingen.
En ineens werd ze zich gewaar van andere licht-kernen, ergens buiten deze veilige donkere ruimte waar zij zich bevond. Wonderlijk hoe hun uitwisselingen en interacties plaats konden vinden via lichtlijnen, die van lichtkern naar lichtkern liepen dwars door allerlei trillingslagen heen!

En ineens herinnerde ze zich dat ze met een Sterre-groep op weg waren gegaan en dat die lichtverbinding onverbrekelijk was. Die herinnering was even helemaal weggevaagd door de verkrampende schrik en de intensiteit van alle ervaringen. Onmiddellijk voelde ze weer de vreugde en het vuur van enthousiasme, aanwezig in haar lichtkern. Telepathisch voerden ze gesprekken over de reis tot nu toe en de indrukken die ze hadden opgedaan. Het was geruststellend en vertrouwd om deze directe verbindingen en uitwisselingen te ervaren.

Toen brak de tijd aan voor de volgende stap op deze ontdekkingsreis. Er kwam een oerproces op gang, vergelijkbaar met de enorme aanzuiging van de Zwaartekracht, maar nu een andere richting uit! Een uitdrijving…. Al worstelend en spiralend gaf ze zich over aan heftige druk van buitenaf. Steeds opnieuw een ritmische druk die de veilig ruimte waar ze verbleef samenperste en haar voortbewoog, voortstuwde, een donkere tunnel door….En ineens aan het einde van de tunnel was er een fel licht en heel veel geluiden en andere wezens om haar heen. Verbijsterd besefte ze dat ze in een totale andere dimensie, een andere ruimte, terecht was gekomen. Ze was in verwarring, voelde ineens van alles…..maar bovenal een schroeiende pijn bij elke ademhaling…. ze huilde, schreeuwde…..en alle aanwezigen lachte blij. Zo werd het Sterrekind geboren in een mensenlichaam op de planeet Aarde!

De eerste periode in haar aardelichaam was aangenaam, warm en koesterend. Haar aardse ouders hielden veel van haar en waren heel blij met haar. Ze zorgden voor haar met grote toewijding. Het sterrenkind liet zich voeden met deze zorgzaamheid en groeide in kracht.

 

Ook genoot zij van de aanwezigheid van haar zus en haar broer, medereisgenoten op deze aardse ontdekkingsreis. Zo lang de uitwisseling nog plaatsvond in deze gevoelde trillingstaal was het aangenaam, rustig en fijn om er te zijn. Regelmatig had ze nog innerlijk contact met haar Lichtwereld. Er was vreugde en geestdrift daar over alle ontwikkelingen die op de Planeet Aarde plaatsvonden. Een nieuwe werkelijkheid die langzaam maar zeker, heel organisch, zichtbaar ging worden….